Det är inte lätt när det är svårt

Jag tror våran mekanikföreläsare var lite trött när hon förde in deadlines för förberedande inför föreläsningar och för inlämningsuppgift. Lite som våran digital kommunikations föreläsare som satte deadlinen för inlämningen på dagen han skulle ha sista förberedande lektionen inför inlämningen och inte då den faktiska inlämningen var.

Vare förberedande uppgift inför en föreläsning har deadline midnatt dagen innan föreläsningen ska äga rum. Till den idag (22/2) var deadline satt 22/2 23.59 så ikväll istället för igår kväll. Hon ändrade den deadlinen vid typ tio igår kväll till 23.59 igår kväll så när vi upptäckte de blev vi tvungna att göra dem då. Nästa förberedande inlämning har deadline 00.00 dagen innan föreläsningen som då äger rum på "morgonen" istället för kvällen. Vi påpekade det på föreläsningen idag så hon skulle ändra det.

Inlämning nummer tre är på onsdag nästa vecka vilket troligtvis har rätt dag, månad och tid men har skrivit in 2017 vilket gör att deadlinen redan passerats och man kan inte längre lämna in något. Det är inte lätt när det är svårt.

Nu har vi varit i skolan sen åtta, varit på en föreläsning och sen haft hål till lunch som vi värmer just nu. Har egentligen föreläsningar till fem men kanske blir att vi slutar vid tre ändå, only time will tell.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer