Det blev en promenad

Nyårslöfte, Träning

Valde att gå till skolan ändå, snön hade avtagit och temperaturen stigit något. Det enda jag frös om på vägen var ansiktet men hade en halsduk jag kunde dra upp för att täcka mer. Det var skönt att få igång alla stela muskler efter en helg av träning och rörelse. Man blir lite varm av att promenera precis som när man cyklar men det är mycket lättare att öppna upp jackan lite eller ta av sig handskar när man går och inte sitter på en cykel.

Jag använder nästan bara handskar när jag cyklar, när jag är ute och går tar jag ibland på mig fingervantar som har korta fingrar som på bilden nedan eller inga vantar alls utan stoppar händerna i fickorna. Till en början gick jag med händerna i fickorna men när det blev varmt tog jag bara ur dem och de svalkande precis lagom.

Förra veckans steg kom över målet med 10 000, det är kul att se hur mycket man rör sig och det får en att vilja gå ännu mer. Nu har vi avslutat första föreläsningen i skolan och ska gå på lunch, efter lunchen är det hål då vi ska börja med mekanik inluppen och sen har vi mekanikföreläsning. Alltså slutar vi vid fem idag.

Efter skolan ska jag och Ola äta middag ute, vi blev ju tvungna att ställa in vårat alla hjärtansdag firande då jag var sjuk. Längtar så!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer