Det eviga projektet

Shopping, Semester

Idag blev det en dagstur till Barcelona. Vi träffade Olas syster som visade oss runt. Det började med en fika innan vi gick mot shoppinggatan.

Alla bilder är tagna med kameran som självklart fick följa med. Är sjukt bra hur lätt man kan föra över bilder från kameran till mobilen så det inte är några problem att blogga på bussen på vägen hem. Förutom åksjukan då....

Efter vi promenerat runt i butiker tog vi en lunch vid hamnen. Sen blev det tunnelbana till det eviga projektet, Sagrada Familia. Typiska turiststället för alla som besöker Barcelona, kyrkan som aldrig blir klar utan de bara bygger och bygger.

Sen avslutades det med en till fika innan vi gick mot bussen igen. Det var lite skönt att få sätta sig på bussen och vila fötterna efter så mycket promenad. 12101 steg visar min mobil att jag gått idag, förstår varför fötterna gör lite ont.

Som åksjuk paxade jag hedersplatsen på bussen och får uppleva spaniens traffikkaos på nära håll. Otroligt rolig sällskap fick man bredvid sig med. När vi kommer tillbaka är det buffé på hotellet igen, längtar dit kan man säga!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer