Det var tamejf*n på tiden

Dagen idag började med en tågresa tidigt på morgonen ut till Kista för att gå på exjobbsintervju. Det verkade bättre än jag trott när jag fick komma dit och höra deras förslag och se allting, de gjorde ju bara beslutet om exjobb ännu jobbigare. Men har en till intervju den här veckan, får se vad de säger. På vägen hem så kom jag inte i den bästa tiden till tåget, de går varje halvtimme och det var strax över tjugo minuter tills tåget gick. Satte mig och väntade men tiden tills tåget skulle gå gick knappt framåt, det blev förseningar och jag satt på perrongen i ungefär 40 min. Snacka om att jag var en isbit när tåget väl kom, tur att det var varmt inne på tåget.

Ola hade inte fått med sig laddaren till datorn så jag åkte hem och åt lunch hemma, packade om väskan för att sen ta mig till skolan och jobba på projektet. De var väldigt skönt att jag cyklade hem i mellan för då kunde jag byta om. Det är ju ändå mitten på november och jackan jag har är inte så tjock. Frusna jag som kör vinterjacka från oktober i vanliga fall. Så nu har jag bytt till vinterjackan för det är ju svinkallt ute! Det var på tiden att jag insåg det! Blev även tights under jeansen, dubbla mössor och halsduk på det. Nu börjar den otroligt jobbiga cykelperioden. Både längtar och inte till snön, älskar snö men det är inte kul att cykla i, speciellt inte när det alltid fryser och smälter om vart annat och allt bara blir spåriga isgator. Men nu är jag iaf lite mer förberedd.

Efter skolan blev det träning, den började hårt med styrka och massa löpning och jag som inte hade tränat på hela förra veckan... Men det var kul ändå, speciellt i slutet när vi spelade massa. I morgon är det cup, tiderna jag la upp i ett tidigare inlägg stämmer inte för vi spelar D1 matcherna då vi drog ur ett lag och vara spelar med ett nu. Lägger upp de tiderna i morgon om någon är intresserad. Nu ligger jag i sängen, nyduschad och utslagen, hörs i morgon.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära S:t Johannesgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer