Division 3 nästa!

Fotboll

Förra året böt jag lag från lagga-långhundra (LLBK) till Danmark på grund av att vi inte fick ihop spelare till ett lag. I Danmark fanns det då två damlag, ett i division tre och ett i division fem. Jag spelade i div. 5 med ett härligt gäng tjejer. I slutet av säsongen så slutade div. 3s huvudtränare som varit deras tränare i säkert 10 år. I samband med det så slutade majoriteten av alla spelare i div. 3 med. Det var några få div. 3 tjejer kvar men den här veckan så bestämde även de gänget sig för att sluta. En tjej från div. 3 kvar (målvakt, tack och lov). 02-flicklag går steget upp till damlaget men vi får ändå bara ihop ett lag och man får inte dra ur lägre divisioner.

Det betyder alltså att detta härliga gäng plus minus några spelare kommer få kliva upp från div. 5, där vi låg på undre halvan i tabellen, till div. 3. Ett tufft och spännande år ligger framför oss nu. Blir en utmaning att spela ihop oss till ett lag och kunna utmana lagen i tabellen. Det här betyder att vi kommer möta LLBKs gamla rivaler Knivsta, känns ju lite jobbig att komma med ett så oerfaret lag när man känner många i motspelarlaget.

Seriepremiär borta mot Östervåla, som kom tvåa i tabellen förra året, den 27 april 14.00. Känns redan nervöst och då brukar jag aldrig bli nervös innan match....

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Kistagången, Kista

Gillar

Kommentarer