Dramatisk morgon

Kattunge, Spel, Jobb

Igår fick vi en väldigt dramatisk morgon då Zorro hoppade upp på hatthyllan. Den består av några pinnar bredvid varandra och han lyckades få ner ett ben mellan pinnarna och när han skulle hoppa ner satt han fast. Ola var redan på väg för att hjälpa han ner så han kunde snabbt hjälpa honom loss. Men han skrek massa och när han kom ner på golvet så haltade han och vi blev superoroliga att han haft av något.

Vi ringde till min faster Eva och frågade hur vi borde göra då hon jobbar som sjuksköterska och är även matte till Zorros mamma. Hon sa att vi skulle avvakta och se. Efter en halvtimme så hoppade han runt igen som om inget hade hänt så då släppte oron. Åt gjorde han som vanligt med. Så det var en väldig lättnad att det inte var värre än så.

Efter vi sett till att Zorro mådde bra så skjutsade jag Ola till skolan för han ska lana hela helgen. Eller snarare jag körde dit hans dator och han cyklade dit. De sitter i tentalokalen där de ställt upp massa bord, skarvsladdar, internetkablar och det finns energidricka till försäljning. Kommer bli en lökig helg där inne. Sen åkte jag hem och blev direkt upplockad av mamma för jag skulle följa med ut till Långhundra och hjälpa henne bära möbler och få lite lunch. Vi båda jobbade sen samma pass så hon körde mig både till och från jobbet.

Slutade vid nio och när jag kom hem var jag helt slut, hade gäspat hela dagen och var allmänt seg igår. Blev lite diskning och något serieavsnitt innan jag la mig. Somnade ganska snabbt då Zorro var snäll och låg och sov bredvid mig under hela sista avsnittet. Ola kom hem vid tolv kanske, iaf den tiden han sa att han skulle komma men jag kollade inte på klockan riktigt. Zorro vaknade då till och blev väldigt busig. Tog ett tag innan vi kunde somna om igen. Båda hade en tidig dag idag, mer om det snart.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer