Drömmål för resten av året

Vi har under fyra månader kvar av det här året och jag skulle vilja sätta upp några drömmål till årsskiftet. Mycket har redan hänt det här året, trotts den rådande situationen. Vi har flyttat och skaffat bil, jag har tagit examen, startat youtube-kanal, tatuerat mig och en hel massa mer. Men skulle ändå vilja hinna med mer innan året är slut. Så här kommer en lista på mina drömmål det här året:

Gå på första lägenhetsvisningen

Jag har längtat efter att få köpa min (vår) egna bostad väldigt länge nu och första steget är ju att faktiskt börja kolla. Sen måste man ju söka lånelöfte, bestäms vilken stad man vill bo i osv men det kan gå fort när man väl bestämmer sig.

Bli klar med en av programmeringskurserna

I våras började jag webbprogrammering men hann inte bli klar pga av flytt. Jag tänkte istället göra klart den nu under sommaren men jag startade en youtube-kanal istället, så kan det gå 🤷 Nu i höst har jag börjat en app-programmeringskurs och mitt mål är att i alla fall bli klar med en av dessa.

Hålla igång och utveckla min redigering av filmer

Jag har ju nyligen startat en Youtube-kanal och tycker att det är himla roligt att redigera. Jag hoppas att jag orkar hålla igång det och utvecklas i det även om det kommer göra att jag får mycket på min tallrik.

Få fler vänner i Linköping

Ibland känns det lite ensamt att ha alla vänner och familj tre timmar bort. Nu har vi ändå varit här i snart fyra månader och pga rådande situation så har jag knappt varit på kontoret och därför inte fått chansen att bonda med kollegor riktigt. I lördags var jag och Ola och bowlade med några nya vänner och jag hoppas kunna göra mer sånt i framtiden.

Himla roliga mål jag satt upp tycker jag! Vad vill ni hinna med innan årets slut om ni fick drömma?

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer