Dubbeltabbe

Tabbe

Sen tentan i måndags har jag bara suttit i soffan med laptopen i knät. Bara lämnat lägenheten för besök till Ica tvärs över gatan så när första träningen för säsongen kom var jag ganska otaggad på att gå. Skulle dock bli skönt att få komma ut och röra på sig men lite mindre kul att det bara är fyra grader varmt ute.

30 min in i träningen lyckades jag få en liten lös stämpling som träffade väldigt fel tydligen för lilltån gjorde alldeles för ont för att kunna gå på. Så det blev en timmes sittande på sidan och kolla på träningen. Tur i oturen så hade Sanna för ont i foten efter sin skada för att vara med så vi höll varandra sällskap. Blev lite styrketräning för att inte känna oss allt för lata eller frysa sönder i knappt plusgrader.

När träningen är över får jag skjuts hem av Angelica men kommer på att jag glömt nycklarna hemma och Ola är på pingis med Filip så nu sitter jag här i trapphuset. Hungrig som fan då jag inte hann äta middag innan träningen och kall som fan.... Lyckat! Men var ändå värt att komma iväg och röra lite på sig.

Ha det bäst!

//Marika

  • Tabbe
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer