Egen domän till bloggen!

Idag bestämde jag mig för att slå spiken i kistan och köpa min egna domän så jag kan länka den till min blogg. Kommer göra det lättare att hitta till min blogg. Allt ni behöver göra är att skriva marikaedith.se och ni kommer till mig, coolt va?

Även fast vi var lediga igår, jag har jobbat halvdag idag, Ola har varit ledig idag med och det känns verkligen inte som fredag så har vi ändå fredagsmys i soffan. Vi kollar på the big bang theory som vi började kolla om för några veckor sen. Är på näst sista säsongen så snart måste vi hitta något nytt att kolla på igen. Vet inte om jag kan säga att vi kollar på det här heller, jag sitter och bloggar, ska försöka få upp ett inlägg med bilder på lägenheten när den är inredd och Ola ligger och sover i mitt knä.

Vi har kommit in bra i lägenheten och går på promenader för att försöka hitta bättre. I morgon kommer Olas föräldrar ner hit och hälsar på. Vi har haft fint väder i flera dagar nu men självklart så ska det regna i morgon men vi hittar nog på något kul att göra ändå.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer