Egen gjord kycklingkebab med pommes och fantasås

Middag

Nu har han slagit till på stort min man. Han fick för sig att vi skulle göra egen kebab med den där goda såsen han gjorde sist vi stekte på köpt kebab. Och vilken bra idé det var!

Kycklingen marinerade och sen sattes på spett mellan två lökhalvor, låter ju galet jag vet men tydligen något man gör. Haha. Ola hade helt ansvar över allt detta då jag jobbade när han lagade maten så kan inte säga så mycket mer.

Det fick inte plats att ha spettet och pommes inne samtidigt så när kycklingarna var klara lindades det in i folie och pommesen fick sin tid i ugnen.

Det blev verkligen magiskt gott. Men fanta-såsen Ola gjorde och lite sallad (ja jag skar faktiskt lite sallad!) blev det magiskt. Var faktiskt inte så svårt som jag hade trott att göra egen kebab, speciellt då jag inte behövde göra något 😜 Men detta kommer vi garanterat göra igen!

Detta gjordes alltså förra veckan och inte under min vegetariska månad såklart men det blev så bra så ville ändå dela med mig.


Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer