Elite hotell fyller 1!

Middag, Fest

Igår hade vi en himla trevlig kväll. Efter att jag vilat från cykling och promenad med Zelda så var det bara att klä på sig, sminka sig och sen ut genom dörren igen. Vi skulle äta på bastard burger till middag med några från Olas familj. När jag och Ola kom dit först så var det helt packat och kö där inne så vi vände och gick till nån italiensk restaurang i svava gallerian istället.

Jag åt carbonara, de andra åt antingen pizza eller hamburgare. Väldigt gott och mätta blev vi att det var svårt att få i sig snittarna på hotellet. Temat för festen var guld, jag hade lånat örhängen och hårnål av Angelica i guld och sen hade jag gulddetaljer på skorna och handväskan. Resten av kläderna var svarta men jag ogillar verkligen att gå klädd helsvart så hade en blå kofta som egentligen inte riktigt passade in men kunde inte gå helsvart. Hade också tunnstrumpbyxor istället för tights för att inte bli svart på benen med, blev lite kallt men det får man leva med.

Välkomstchampagne, gratis öl från min kusins bryggeri, synd att det inte var han som stod och delade ut, massa småplock man kunde smaka på och chips och salta pinnar vid varje bord. Supertrevligt hade vi men jag drog mig hemåt redan vid nio för att förbereda inför idag.

Tack för en underbar kväll, är bara lite bakis idag så det ska nog gå att åka snowboard på det här!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer