Lång snöfri dag

Var inte förrän vid halv åtta tiden på kvällen som jag fick tid över till att blogga. I morse när vi vaknade var snön borta igen tyvärr, blev lättare att cykla till skolan men då blåste det istället såklart. Var i skolan vid 10 för att fortsätta med inlämningsuppgiften vi började på igår. Var långt ifrån klar när vi gick på lunch. Under lunchen behövde vi gå igenom föreläsningsanteckningar till quizet som var på föreläsningen efter lunchen så kunde inte blogga då heller. Hade heller inte tid igår att göra ett utkast som jag bara kunde lägga upp idag när jag inte hade tid att skriva.

Efter föreläsningen var det bara att fortsätta med inlämningsuppgiften. Jag vägrade stanna längre än fem och två minuter i fem kände vi oss äntligen klara med uppgiften. När vi kom hem fick jag uppdrag att skanna in alla sidor vi skulle lämna in då inlämningen är online. Jag kom bara upp i två sidor medan Ola hade sju hela sidor. När det var klart var det middagsdags och inte förrän efter det fick jag tid att blogga. Där av de sena inläggen idag.

Men nu är uppgiften inlämnad och man kan slappna av resten av kvällen. I morgon är också en kort dag men nästa vecka ska en ny inlämning in så ska nog försöka börja på den. Jag har på något magiskt vis plöjt igenom två säsonger av Ex on The Beach, förstår inte varför då det inte alls är bra men känner typ för att se något mer verklighetstroget, en realityserie helt enkelt. Nu spelas tredje säsongen på tvn, de två första bodde de i samma hus men nu är det nytt hus och ingen av tjejerna ser opererade ut som det varit gott om i de två första säsongerna, så hoppas att det blir en bättre säsong.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer