Blöt morgon

Skola, Plugg, Whisky, Snö, Tabbe

Ola var lite borta i huvudet i morse när larmet ringde och glömde att laddaren satt i, vilket den gör vaaaarje morgon. Den åkte i backen och han fick ytterligare tre små sprickor i telefonen utöver den långa han fick när Zorro drog ner den i backen för ett tag sedan.

I natt har det snöat massa igen men det var plusgrader och regnade på morgonen när vi cyklade till skolan så blött och kämpigt var det. En lång åtta till fem dag med hål där vi började på mekanikinlämningen. Vid tio var man redan hungrig igen, hade tänkt packa ned en banan att äta mellan de två första föreläsningarna men glömde det helt i morse.

Efter lunchen hade vi två timmar till nästa lektion så Ola hittade på Adam för att köpa två nya sampels av whisky till samlingen. Lika fina och skumma småflaskor på 3 cl den här gången med. Whiskyhyllan börjar sakta men säkert fyllas på. Sen började vi som sagt med inlämningsuppgiften.

När klockan blev fyra var jag så himla trött att jag nästan somnade i stolen på lektionen. Det var en riktig seg sista timme och hänge inte med och klarade inte av att tänka alls. Länge sen man hade ett helt packat schema, visserligen hade vi två timmar utan lektioner eller föreläsningar men då satt vi och gjorde inlämningsuppgift. Jag misstänkte redan igår att jag skulle vara helt slut idag men det är värre än jag trodde.

Vid fem drog vi med Anna hem, hon skulle iväg på kör senare och hinner inte riktigt cykla hem emellan. Vi gick till Ica så hon kunde köpa nån slags middag innan kören dock så råkade jag och Ola köpa på oss mer frysvaror då det var extrapriser. Jag fick riktigt tetrisa för att få in det vi köpt i frysen, kommer bli klurigt att hitta det man behöver. Vi har ju så mycket färdiglagad mat i kylen med så kan inte ta upp något ur frysen för att tillaga innan vi har ätit mer av det vi har i kylen. Till middag blev det pannbiffarna som mamma lagade åt oss i måndags, vi åt de i bröd som hamburgare. Det tog en tillbaka till Australien när vi åt budgethamburgare med rostbröd.

Idag har jag hoppat upp några steg i topplistan igen. Det är kul när det går bra för bloggen, ni får hålla i det här nu och fortsätta att läsa min blogg. I helgen ska jag försöka hitta tid att fixa till lite på bloggen, har inlämningsuppgifter som behöver min tid egentligen men det går nog att skrapa ihop några timmar ändå.

Har som sagt varit helt slut sen klockan fyra så känner att det här inte blev ett så bra inlägg, kommer typ inte ens ihåg vad jag skrivit. Vill bara lägga mig och sova, klockan är ju bara åtta så det kan man inte göra riktigt än. Har bara en föreläsning i morgon så det är skönt men har förberedande till den föreläsningen och en inlämning så blir inte lika lugnt som man kan tro. Vi har dock bestämt att det är sovmorgon och vi ska träffas på skolan vid 10 för att börja plugga.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer