Post och tvättproblem

Skola, Plugg

När vi kom hem låg det nya nationskortet i brevlåda tillsammans med paketet jag pratade om i förra inlägget. Det är mycket snyggt den här terminen, det blir typ varannan gång med om det är snyggt eller inte men det spelar ju inte så stor roll när den enda man visar det för är vakten för att få komma in, haha.

Vi hade bokat tvättid idag mellan fem och åtta, vi slutade fem och cyklade hem för att börja tvätta. Kom lite av oss när vi gick igenom all post men vi var ändå nere vid kanske halv sex och skulle börja tvätta. När vi kom upp igen så var vi båda hungriga redan då vi inte fått i oss så mycket lunch nån av oss. Vi åt därför upp osten vi hade kvar i kylen med kex och vindruvor. Drack även upp colan som jag hade med till skolan och tänkte dricka på andra föreläsningen om jag blev för trött. Drack den aldrig i skolan så blev sugen på den nu.

När vi ätit upp det så började Ola med maten och efter en timme när tvättmaskinerna skulle vara klara så gick jag ner själv för att slänga in allt i torktumlaren. Torktumlaren i tvättstugan vi bokat är fortfarande trasig, som den antingen varit bra länge nu eller blivit igen. Det finns ett torkrum som tillhör den tvättstugan med så då får man hänga in grejerna där men det var nån annans grejer som hängde där och rummet var på. Tänkte att man kanske kan slänga in det i den obokningsbara torktumlaren men där var det redan upptaget så stod där och kände mig körd. Ringde Ola och han sa att man kanske kan använda torkrummet som tillhör den andra tvättstugan för den har en fungerande torktumlare.

Vi bestämde oss därför att ta det torkrummet och sätta upp en lapp med nummer så de kan ringa om de vill använda torkrummet. Ola kom ner för att hjälpa mig hänga alla kläder och lagom till då kom hon som hade den andra tvättstugan ner och hon sa att hon inte behövde torkrummet så då lånar vi det. Det tar ju dock längre tid i ett torkrum och undra hur många av mina trosor och strumpor som ligger på golvet för att det blåser massa och de är inte så stora så ramlar lätt.

Nu har jag felanmält torktumlaren så hoppas det blir fixat snart. Vi kom även på att vi har förberedande uppgifter till föreläsningen i morgon klockan åtta så måste sätta oss och göra dem nu. Det är bara fyra frågor som antingen är korta med ett ord eller mening till svar eller kryssfrågor men de är ändå ganska kluriga att hitta i boken och boken är på engelska medan frågorna är på svenska. Men det tar förhoppningsvis inte allt för lång tid att göra, sen ska man bara ner och hämta tvätten och hoppas på att det blivit torrt. I morgon blir en lång åtta till fem dag och måste göra inlämningsuppgift i mekaniken. Känner redan nu hur slut jag kommer vara i morgon.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer