Shoppat förtidig födelsedagspresent

Efter skolan slutade så cyklade jag och Anna hemåt. Hon skulle egentligen till Anton men jag lyckades övertala henne att följa med och shoppa med mig och mamma. Som jag nämnt tyckte mormor lite synd om mig som inte hade en skrivare i förra tentaperioden så blev en tidig födelsedagspresent till mig. Vi hittade samma sort som mamma har men en modell nyare och den var även på extrapris så det var perfekt, vi vet ju att den funkar bra.

Den kan skriva ut, kopiera och scanna in och funkar även över Wi-Fi, alltså kan vi skriva ut från mobil eller surfplatta med där ingen sladd går in. Zorro tyckte det var spännande när jag höll på att installera och byta färgpatroner, ingenting rör sig ju, men den låter, hur?


Förutom skrivare så gick vi lös på City gross. Mamma är väldigt duktig på att handla mycket när hon handlar och idag var inget undantag. Vi som var och handlade nyligen och fyllde då ut det mesta lyckades ändå handla lika mycket idag. Mamma jobbar på ett korttidsboende och har jobbat fram till tre, sen har hon ledigt i några timmar innan hon ska tillbaka och ha en sovande natt som det heter. Hon är alltså på jobbet hela natten och finns till hands ifall något skulle hända men får sova och om inget händer får hon sova hela natten. Känns då lite onödigt att åka tre mil hem för att några timmar senare ska åka tre mil tillbaka så hon stannade kvar hos oss och lagade massa mat och även diskade. Mamma vet inte hur man sitter stilla och får alltid massa gjort, hoppas jag ärvt den genen och att den kickar in snart haha.

Nu har vi alltså massa matlådor, skrivaren är installerad, disken är diskad och förberedande till mekanikföreläsningen är klar. Börjar inte förrän ett i morgon så hinner läsa på till quizet till digital kommunikation-föreläsningen som vi har i morgon på morgonen.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

Albert
,

Najs med skrivare!

MarikaEdith
MarikaEdith,