Söndagsångest

Kattunge, Plugg

Igår gick jag runt och trodde att det var måndag idag och blev glad varje gång jag kom på att det bara var lördag. Idag har det varit lite tvärtom, har inte insett att det är söndag och får en liten klump i magen när jag tänker på att jag måste till skolan i morgon. Förstår inte riktigt varför då vi inte har någon jobbig dag i morgon och kurserna är ändå intressanta. Är kanske för att jag hade planerat att göra mer i helgen än vad jag orkade/hann med. Har ändå tränat, gått ut med soporna, bokat tvättid, bloggat och städat efter fredagen här idag men var bara hemma bakis och gjorde ingen nytta alls igår så har väl lite ångest för det.

Men men, veckan som kommer är ganska lugn, lite förberedande inför föreläsningar men annars inga måsten förutom att gå på föreläsningar och lektioner och det är inte överdrivet långa dagar, en åtta till fem dag på onsdag men de andra dagarna är ganska sköna. Får försöka göra mer nytta under veckan nu när man inte fick något gjort i helgen. I morgon börjar Nouws 30 dagars utmaning som jag antagit och det kommer bli en hel del bloggande en månad framöver. Har redan planerat vad ett inlägg om dagen de första dagarna ska handla om och sen kommer det även komma upp massa om vad som hänt under de här dagarna med.

Snart kommer Emil över och Ola och han ska testa Olas nya whisky han köpte i fredags. Jag är helt slut efter en första ordentlig träning på många månader och att man sovit dålig. Har sovmorgon till 10 i morgon så förhoppningsvis blir det massa sova inatt. Dock har Zorro sovit mycket så han kommer nog börja härja.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer