Skämmer bort Zorro

KattungeInnehåller affiliate-länkar

Ola har snackat länge om att köpa ett litet krypin till Zorro att lägga under bokhyllan som han kan gömma sig i. I morse fick jag ett mejl från sidan som jag beställde klösträdet på (Zooplus.se) med en 10% rabattkod så gick in där och spanade lite, man måste dock beställa för minst 299 kr för att få beställa från sidan men frakten är bara 29 kr och över 499 kr från man frakten gratis. Hittade två olika krypin, en laserpekare och en snacksboll tillsammans med två paket med godisar.

Vill ni hitta de olika sakerna jag klickade hem kan ni göra det här nedanför. De två första är inte länkade till zooplus där jag köpt dem men det går att gå in på zooplus och hitta dem där om ni hellre beställer där ifrån. För det bruna krypinet sök på Igloo Minou, för laserpekaren sök på Trixie laserpekare och de andra två länkarna är länkade till zooplus.

Det bruna krypinet längst till vänster kan ni hitta Här,

Laserpekaren formad som en mus Här,

Sovsäcken kan ni hitta Här,

Snacksbollen hittar ni Här.

Sakerna ska komma hem redan på torsdag eller fredag. Hoppas Zorro gillar dem lika mycket som jag gör, bara han inte dissar sin rosa säng och börjar sova under bokhyllan istället för bredvid oss! Det skulle vara tråkigt men då kanske man får sova mer under nätterna så det kan vara positivt det med.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer