En annorlunda Valborg

Ett av Uppsalas största event äger rum sista april, Valborg. Det åker studenter i Fyrisån, flockas med människor i ekoparken och fyllecellerna är överfulla. I år såg det väldigt annorlunda ut.

Jag jobbade halvdag och flexade ut vid lunch för att joina Albert, Johanna, Emil och Ola som spelade sällskapsspel hos Albert. Vid 12 tiden när jag va på väg till Albert så går man förbi ekoparken och jag såg ett sällskap sitta där på kanske fyra personer. I hela ekoparken, på Valborg! Kändes som vilken dag som helst.

Vi spenderade istället hela dagen hos Albert med undantaget för två promenader. Sällskapsspel, dryckesspel, musik, pizza och allt det vanliga. Jag tog som vanligt inga bilder alls utom den på den tomma ekoparken men jag filmade en hel del när vi spelade beerpong så kan lägga in några screenshots på det.

Vid ett tillfälle när alla började bli lite trötta, Sanna låg och sov i Alberts säng och Ola var sekunder från att somna i soffan så började grabbarna försöka sig på ett trick. Alla hade var sitt föremål och så skulle de studsa pingisbollen mellan varandra och hela vägen till Stoffe som skulle sätta den i en av kopparna på bordet, som såklart var placerade i formen av en penis, standard killaktivitet alltså. Jag fick såklart uppdraget att filma och efter en timme av värdelöst material på min telefon tog batteriet slut så fick filma med Alberts istället. Det tog då tre försök innan de lyckades sätta den, såg inte alls speciellt coolt ut med det hurrade och var överlyckliga såklart.

Sen blev det dans i flera timmar och det var inte ens jag som satte igång dansandet! Riktigt himla kul var det, speciellt när grabbarna försökte härma danser på Youtube.

Vi kom hem vid fyra-taget och självklart vaknade jag fyra timmar senare utan att kunna somna om, classic. Tack för kvällen! Bra sista häng innan vi drar till Linköping, bara fyra dagar kvar nu 😱😁

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

moaelins
moaelins,
Åh vad mysigt❤️
nouw.com/moaelins
MarikaEdith
MarikaEdith,
Ja det var riktigt kul 🥰
nouw.com/marikaedith
Albert
,
Ja, tack för fantastisk valborg!
MarikaEdith
MarikaEdith,
Tack själv för att du kunde vara värd för detta! Var så himla roligt! 😃
nouw.com/marikaedith