En bättre dag idag

Fotboll

Efter en väldans massa motgångar igår och en riktigt jobbig dag så har idag varit väldigt mycket bättre. Igår hade jag bara lektion mellan 15-17 och såklart så var den en sån dag som jag hade träning. På morgonen satt jag med projektarbetet i flera timmar och kom ingenstans. Hade såklart två grejer samtidigt mellan 15-17 så hade lite ångest över vilken man borde gå på. På rasten blev det mer motgångar relaterat till Olas födelsedag så kan inte skriva vad här om det skulle råka vara så att han läser där här innan lördag. Glömde sportbh så fick en i laget att ta med en extra. Slutade lite tidigare så vi kunde cykla tillsammans till luthis där Ola handlade och jag tog bussen till träningen, hann dock in och köpa en banan innan men den gjorde mig bara hungrigare än jag redan va.

Mina benhinnor och smällen på knät från matchen gjorde att jag bara kunde träna halva träningen så drog hem när benen gav upp. Glömde såklart lämna tillbaka sportbhn och glömde kvar skorna jag åkte i, kom hem i fotbollsskorna. Som sagt inte riktigt min dag. Idag har varit mycket bättre. Var på en helt okej lektion mellan 10-12, enda schemalagda idag sen hem, äta lunch och fortsätta på inlärningen i regleren som gick bra. Lyckades sen lösa problemet jag hade i projektet, blev på så bra humör att jag invigde nya dammsugaren och dammsög hela lägenheten. Var på tiden då den varit trasig så var det ett tag sen. Trixie tyckte inte den var så läskig som Zorro tyckte om den förra, den låter mycket mindre för till och med Zorro var nyfiken och inte bara gömd.

Har även fått disk gjort så har varit en produktiv och bra dag. I morgon så väntar lektioner mellan åtta och tolv sen göra klart inlämningen. Hoppas det blir en bra dag i morgon med.

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer