En diskret hint

Skola, Fotboll, Semester

Igår innan träningen blev det hamburgare, kanske inte den bästa maten precis innan en träning. Kände maten under uppvärmningen men resten av träningen var det lugnt. När jag kom hem blev det dusch, skriva ut en materiallista vi behövde till idag, svara på förberedande uppgifter till föreläsningen idag och sen direkt i säng för idag började vi vid åtta.

Vi håller på att prova träningskläder som vi ska beställa, byxor, shorts, t-shirt, strumpor och långärmad tröja får vi ganska billigt men vi kan lägga till mer om det är andra kläder man vill ha. Där för påbörjade jag en Messenger-önskelista av ingen anledning alls (jag fyller år om mindre än en månad 😁).

Lägger in en till liten TBT när vi åkte motorcykel på Australiens gator. Är så sugen på att skaffa motorcykel och motorcykelkörkort, fyller ju 24 om inte allt för länge 😁 Dock så är man ju student så det kanske får vänta till man har ett bättre money flow.

Idag ska vi försöka hålla ut till fem. En ny kurs börjar idag vid tre sen kan vi bestämma oss för vilka kurser vi vill gå. En av kurserna vi väljer mellan har hemtenta i stället för vanlig tenta och det vore ju nice att ha inlämningsuppgifter istället för en till tenta. Den kursen har dock lagt till många fler obligatoriska moment som kräver mycket förberedelse till skillnad från förra året. Han sa att han kom på konceptet en timme innan första föreläsningen så känns inte så genomtänkt. Jag har ju råd (med tanke på hp till examen) att skippa båda och lägga allt krut på de tre kurser vi redan har den här perioden, vi får se hur det blir.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer