En högsta betyg, en flopp

Plugg, Tentor

Den 20 december skrev jag omtentan i robotmekanik. Det va en ganska lätt tenta första gången men jag låg hemma sjuk och hade tenta både dagen innan och dagen efter så missade den. När jag skrev omtentan var jag helt ensam om att skriva den så det verkade som att alla som skrev den första gången klarade den. Även fast de bara hade en enda tenta att rätta så fick jag resultatet först idag. Analogelektroniktentan som jag skrev i fredags förra veckan kom resultatet in idag det med och han hade cirka 120 tentor att rätta helt själv. Det är verkligen skillnad på engagemang mellan lärare.

När jag gick från roboten kände jag att det gick nog vägen, trodde dock inte att jag skulle få högsta betyg och 13,5 poäng av 15! Det var en rolig överraskning, har inte så många femmor så det var skönt att få en liten utökning. Fick tillbaka analogelektronikresultatet idag med, gick ungefär som jag trott, inte bra alls. Ola har våran föreläsare på fb för han var deras kandidatarbeteshandledare. Han la upp en bild efter han rättat, verkar som att det var många fler än bara mig som det inte gick så bra för. Det var en ovanligt svårt tenta och alla som var utanför när jag gick ut sa samma sak.

Men man har ändå lärt sig en del och nästa tenta kommer gå mycket bättre. Men resultatet från robotmekaniken får mig att känna mig lite smartare än efter tabben på förfesten igår. Nu blir det lite serier och sen skriva klart rapporten till projektet.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer