En kväll i Helsingborg

Spel

När vi kom fram till Ängelholm så packade vi ur alla grejer ur bilen, klampade upp till lägenheten och gjorde oss hemmastadda. Jessica hade bett mig färga hennes hår innan vi gick ner på stan så vi åt paj, kollade på lol och färgade hår i ungefär två timmar. Vi hade bokat bana på bowlingen till åtta så blev lite småbråttom.

Det var lite klurigt att hitta dit men vi kom ändå bara en minut sent. Skorna var skönare än vanliga bowlingsskor men kloten var ganska oljiga så var klurigt att kasta innan man vande sig. I början gick det inte så bra för någon av oss, lite bättre för Ola men det tog jag i kapp på slutet av timmen. Han lyckades få in två strikes på sista slaget andra rundan men på tredje runda precis i slutet fick jag två strikes i rad.

Till slut så vann jag med cirka 30 poäng och hade galet många nior i protokollet och två övertramp. Efter bowlingen tog vi oss till tåget för att åka till Helsingborg. Charlie jobbar på en restaurang som heter Gastro som ligger nära tågstationen så vi travade dit. Fick hälsa på alla som jobbade och tog oss en öl/ett glas vin i väntan på att Charlie skulle sluta. Det är hur mysigt som helst där inne, riktigt exklusivt.

Sen gick vi vidare till en pub och satt och pratade med de som jobbade på restaurangen tills tåget gick vid strax efter ett. När vi kom hem blev det talang med lite öl och cider. Jag hade sett på Bianca Ingrossos instagram att det skulle vara en jättegrym tjej med i programmet. Hon gick på sist och då sätter jag mig upp och ba nu går bästa numret upp nu måste vi kolla. Då låg de andra tre och toksov. Så jag kollade själv och när programmet var över så frågade jag vad vi skulle göra men alla sov fortfarande så jag la mig ner och sov jag med.

Vi vaknade vid fyra då vi la oss i säng/på madrass och sov vidare. Vaknade några gånger under natten och morgonen, bland annat av Olas väckarklocka vid halv sju.... Vaknade inte på riktigt förrän vid tolv på dagen. Idag blir det en liten båttur.

Ha det bäst!

//Marika

  • Spel
  • Nära Helsingör, Danmark

Gillar

Kommentarer

shinelikeapearl
shinelikeapearl,