En morgonrock- och tofflordag

Idag har jag bara dragit på mig morgonrocken och satt fötterna i de nya tofflorna från mamma. Inte öppnat lägenhetsdörren och knappt tittat på klockan. Har dock inte varit helt lat då jag fått lite plugg gjort och diskat lite men mest har det varit serier, bloggande, kolla när Ola spelar lol och ätit. Lätt att det blir så när man inte har något planerat under dagen och man varit ledig flera dagar i rad. Det är så svårt att förstå att man egentligen är i en tenta period då första tentan är femte januari och man borde plugga men samtidigt är det jul och snart nyår, går liksom inte riktigt ihop, man ska ju vara ledig nu.

Zorro har fått nästan mer julklappar än mig i år, många leksaker blev det. Ändå är det som han är intresserad av en tygtomte som VI fick i julklapp. Han har varit uppe på bordet och hämtat den några gånger så vi gav upp och lät honom få den. Han har verkligen varit helt galen med den och flyger runt överallt. Vi fick tillslut ta den ifrån honom för han har fått i sin massa ludd och snart får det hål till plasten och stenarna som tomten innehåller, det vill man ju inte att han ska få i sig. Hopplös är kissen ibland alltså.

Nu är klockan redan fem, vet inte hur det gick till. Vi var rädda för att vi skulle behöva gå till Ica för att äta middag men vi hittade köttbullar lagom till en portion till Ola och nuggets för en portion till mig sen makaroner till det. Så idag kommer vi inte lämna lägenheten.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer