En riktig rensar helg

Lägenhet

Efter att Jessica åkt hem på lördagsmorgonen så började vi rensa och förbereda inför flytt. Idag är det en vecka kvar till flytt! Jag tog ju inga innan- eller under-tiden-bilder under rensningen och turen till återvinningscentralen så kan vara svårt att förstå skillnaden men det är stor skillnad!

De stora grejerna som åkte var alla sönderklösta köksstolar, vi har fått fyra nya av syrran när de flyttade till hus och köpte nytt bord och stolar. Dessa har trärygg så katterna inte kan klösa sönder dem, mycket bra! Och så skickade vi två skrivbord vi inte använder som bara stått nermonterade bakom baren i jag vet inte hur många månader, det var en otrolig lättnad att bli av med dessa.

För ett tag sedan så gjorde jag en rensning bland kläderna för att ha lite mindre att flytta och i lördags gick jag igenom alla kläder igen och även klänningar denna gång. Donerade nu alltså en hel fullproppad svart soppsäck med kläder. Man samlar på sig så himla mycket och tänker att men de kanske är bra att ha nån gång. Jag försökte så gott de gick att lägga alla såna tankar åt sidan vid den här rensningen och det gick ju väldigt bra.

Nu har vi prickat av det mesta vi behöver göra innan flytten förutom själva packandet. Vi körde en tvätt nyligen men kan vara skönt att inte behöva flytta med smutstvätt så har en till tvättid precis innan vi flyttar. Några saker till som bankmöte, flyttstäd och sånt som har bestämda tider och inget vi kan göra i förväg kvar. Så nu börjar packandet på allvar! Allt ska ner i lådor!

Söndagen gick i samma mönster. Började med ett träningspass efter frukosten, tog en dusch och sen började plockandet. Ola packade ner alla glas vi inte kommer behöva använda de närmsta två veckorna och jag alla böcker och saker i baren. Tre till kartonger fyllde vi och planerade mat till den här veckan. Sen gick Ola och spelade medan jag redigerade klart en video som jag hållt på med. Skulle egentligen plugga men det här lockade mer.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer