En timme kvar!

Fotboll, Födelsedag, Träning

Träningen var kul, var lite klurigt att hitta dit, var tvungen att stanna och kolla på gpsen hela vägen. När jag väl kom fram till skolan vars gympasal vi skulle träna i, tre minuter innan träningen skulle börja, så hittade jag inte själva salen. Jonas ringde och guidade mig rätt. Det var riktigt kul att träna och Det gick bra trotts låret så hoppas jag kan spela på söndag 😁

På vägen hem såg jag en katt som smög på en hare, försökte filma men var för mörkt så man såg inget. Haren kom iaf undan så det blev ett lyckligt slut. Nu är jag hemma och har duschat så vi ligger och kollar på veckans avsnitt av Wahlgrens värld med en Zorro sovandes på bordet. Så fort det är över så ska vi borsta tänderna och sova.

Om mindre än en timme så är det den trettonde april och min födelsedag!! Förutom skola från tio till tre så ska jag och Ola fira tillsammans med middag och bowling, bästa för honom att jag vinner. Haha nej då, vill ju inte vinna om jag inte är värd det! På söndag firas det med familjen och det kommer bli supermys.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer