En väldigt god vana

Träning

Jag gjorde det igen. Även fast jag vaknade i morse och var så himla trött så gav jag mig ut och sprang. Hela vägen till jobbet. Ola skulle cykla till jobbet och kunde inte ta med mina grejer så jag hade redan förberett och tagit med duschgrejer och lämnat kvar alla jobbgrejer. Det visade sig sen att Ola körde bil till jobbet ändå men var ändå skönt att ha allt förberett. De vänstra bilderna nedan är från den här gången och de högra från förra gången.

Det gick lite snabbare den här gången, jag vågade ta i lite mer för jag visste nu att jag klarade att springa hela vägen. Av nån anledning så var det 20m kortare den här gången, kanske startade passet senare eller något. Var även väldigt mycket skönare väder, var lite kallt i början men det blev inte sådär jättevarmt längs den öppna bussvägen som senast.

Det här är kanske något man borde göra till en vana, det är en underbar start på dagen att verkligen komma ihåg. Mer energi och focus på jobbet. Vi får se hur ofta jag kommer få vara på kontoret men när jag väl ska dit ska jag försöka passa på att springa. Problemet blir bara hur man kommer hem sen, idag tog ju Ola bilen men om han skulle cykla så hade jag behövt gå eller ta bussen hem. Men sånt löser sig alltid.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer