En vecka utan kök begins

Kattunge, Lägenhet, Renovering, Spel

Nu har vi tömt nästan hela köket, lite är kvar som vi ska ta hand om i morgon efter frukosten. Om man inte längre har något skafferi så varför inte ställa det i fönsterna? Micron har vi ställt på golvet i sovrummet och alla köksprylar vi använder ofta ligger över hela köksbordet, resten har vi packat ner i kartonger som nu fungerar som soffbord. Inte så kul att behöva bo i kartonger igen, hoppas det kommer vara värt det.

Vi vet inte när byggarna kommer och börjar riva i morgon men jag går åtta till fem så kommer inte vara ivägen för dom. Är så himla spänd på hur det kommer blir.

Mamma har varit här och hämtar Zorro med så honom kommer vi inte se på tio dagar! Om vi inte åker och besöker honom så klart, jag tänkte ta en tripp till L100 snart för att byta däck på bilen så då kanske man kan titta förbi.

Sitter nu och funderar på om man ska hoppa in i duschen nu eller om man kommer palla göra det vid halv sju i morgonbitti. Hatar att lägga mig med blött hår så det får nog kanske vänta ändå, sitter hellre och kollar på när Ola äger på LoL.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer