Examensredovisning och blivit moster, på samma dag!

Onsdagen 26 juni blev nog den största dagen hittills i mitt liv! Jag och Ola började dagen tidigt med att redovisa våra respektive examensarbete. Efter redovisning och opponering fick vi underskriften från både examinatorn och ämnesgranskaren att vi är godkända i kursen! Alltså är examensarbetet avbockat ✔ Så sjukt stort, vi är klara med en femårig utbildning!

Efter vi redovisat bjöd Filip oss på lunch på stan och sen gick vi och kollade efter födelsedagspresent till Emil. Inne på stadium slog vi till på en volleyboll som blev billigare än vad som stod på skylten när vi kom fram till kassan. Score!

Men det allra bästa hände precis efter att jag redovisat och tog upp mobilen. Där låg en bild på en söt nyfödd liten tjej som jag blivit moster till! Helt sjukt! Dock så hade jag åkt på halsont efter midsommar så kunde inte hälsa på i risk att smitta henne 😢 Fyra dagar senare, på söndagen så tog jag och Ola chansen att hälsa på lilla tjejen 👶❤

Senare, samma kväll som redovisningen, så fick vi veta att Zorros två syskon blivit på smällen och en av dem hade precis fött! Så jag blev moster och Zorro morbror samtidigt! 😍

En sån här dag med bara en massa roliga nyheter måste firas så jag och Ola drack champagnen jag fick av Jessica när jag fyllde 25.

Nu har vi gått på sommarlov innan jobbet börjar i september. Hoppas på mycket bebismys i sommar 😍

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer