F R E D A G S M Y S !

Middag

Under dagen i går hände mycket spännande och intensiva saker att när jobbdagen började lida mot sitt slut var jag helt slut. Då kommer Ola hem med massa gott och vi spenderar kvällen i soffan framför filmer och mys. Jag har inte satt upp några strikta regler för vad som är okej att äta och inte under den här månaden så vi bestämde att ost och kex var okej idag. Han köpte även med melon och dipp till morötterna och gurkan vi har i kylen men det blev kvar till i kväll istället.

Till middag åt vi rester från veckan. Vi har verkligen lagat otroligt lite mat sen vi började dricka Huel till lunch. Både skönt och kanske lite tråkigt, men mest skönt.

Vi kollade på Splash (YouTube), Enola Holmes (Netflix) och Secret society of second-born royals (Disney +). Hade elektriska ljus som katterna var fascinerade av och myste hela kvällen. Skönt avslut på den här veckan.

Nu börjar en helg med inte så mycket planer. Ska nog försöka köra en discgolfrunda medan vädret tillåter, träna och plugga lite men annars är det ganska öppna planer.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer