Färgglad person

Outfit

Det är det här jag menar när jag säger att jag är en färgglad person. Jag älskar färger men kanske inte alltid är den bästa på att matcha färgerna. Det här var min outfit idag, fem nyanser av rött. Mina byxor är röda, min jacka är orange/rosa, mina skor är rosa, min mössa är lila, mina vantar är vinröda och så en rosa mobil på det.

Röd är min favoritfärg, helt klart, men när det kommer till kläder så älskar jag verkligen rosa. Röda kläder är mer elegant oftast men jag tycker rosa är snyggt och blir lycklig av den ljusa färgen. Om jag väljer saker, som möbler eller liknande så är röd the way to go men sånt jag ska ha på mig, som kläder, väskor eller skor, där är det rosa som oftast är favoriten.

Såklart är Zorro på axeln direkt och försöker sno min mössa. Han klättrar i jackorna som hänger vid dörren eller upp på bordet för att nå hatthyllan med mössorna på. Han brukar inte försöka sno den direkt från huvudet men idag så fick han för sig att göra ett försök på det. Han lyckades dock inte men det var bra nära, bus pojken.

Ha det bäst!

//Marika

  • Outfit
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

emmanathaliea
emmanathaliea,

Förstår vad du menar, älskar också färger och tycker det är kul att mixa 😊 tycker det va en snygg outfit, blir så mycket roligare än andra som bara har typ svart eller så 😃😃😘

nouw.com/emmanathaliea
MarikaEdith
MarikaEdith,

Ja, kan verkligen inte gå i helsvart, mår typ dåligt då! Färger är livet 😄

nouw.com/marikaedith