Farmor 81 år

Middag, Födelsedag

Jag hann inte göra något alls som jag planerat innan Albert kom över, inte ens klä på mig. Dock så kom han vid halv elva vilket inte är lunchtid riktigt. Vi gick till Ica och köpte potatis och när vi kom tillbaka och hade gjort i ordning och ställt in maten i ugnen så såg vi på facebook att de bjöd på pizza och cola på Ica så vi måste precis ha missat det. Vi gick tillbaka för ett smakprov såklart, där va vi även med i en tävling för att vinna en liten Coca Cola kyl, vill ha vill ha vill ha!

När vi ätit och Albert var på väg hem så somnade vi i soffan båda två. Skönt efter att vaknat tidigt i morse och jag mådde inte dåligt när jag vaknade som jag brukar efter powernaps, behövde nog det verkligen. Sen gjorde vi lite nytta innan vi cyklade till Angelica för att få skjuts till Grekens i Knivsta där vi firade farmor. Supergod mat och trevligt sällskap som vanligt, vi stannade inte superlänge då Angelica börjar jobba halv fem i morgon och vi ska vara i skolan vid åtta.

Nu har vi lyckats cykla hela vägen hem och ligger och kollar på avsnittet av Walhgrens värld som kom ut ikväll. Sen ska vi sova och jag kommer nog somna snabbt ändå. I morgon gör det inte lika mycket om Zorro väcker oss vid sex då klockan ändå ringer 6.25. God natt allihopa.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer