Fettisdag

Skola, Middag

Idag är det fettisdag och tre av sektionerna, däribland vår egna, ordnar XemelFiKa. Sektionerna är X, F och K som det skvallras om i namnet. Om man kommer til skolan med sin ovve och har en ovve från någon av de sektionerna så fick man förtur att köpa semlor på XemelFiKat som ägde rum under lunchen idag. Vi hade lektion mellan 10 och 12 men fick sluta lite tidigt, på väg till fikat såg vi att Comviq var där och delade ut gratis nudellunch. Ola skulle absolut ha det så jag, Ola och Emil gick till Comviq medan Anna och Albert gick till XemelFiKat.

Det tog dock orimligt lång tid för dem att fixa nudlarna så Anna och Albert fick lova att köpa semlorna åt oss och tog med dem tillbaka till caféet vi åt lunch vid. Alltså hade Ola på sig ovven helt i onödan. Semlorna var lite trötta med inte jättemycket innehåll men det var rätt goda ändå.

Vi hade egentligen föreläsning mellan tre och fem men jag är fortfarande inte helt hundra procent återställd efter förra veckan så åkte hem och vilade istället. Vi hade bokat bord på pinchos men efter att sovit två timmar när jag kom hem mådde jag fortfarande inte jättebra så vi avbokade det tyvärr. Får bli en annan dag.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer