Fika för Anna i bakisångor

Fotboll, Middag, Födelsedag

Det blev en seg morgon på slottet med frukost först vid elva. Det var ett helt gäng på 17 personer som sov över och var uppe och åt frukost tillsammans. Några mer hängiga än andra. Jag la mig ändå vid strax efter tolv så när klockan blev dags att dra för att hinna till Anna i Stockholm för födelsedagsfika så kände jag mig körbar.

Det blev gott fika och trevligt sällskap som alltid. Theo och Torsten fick hälsa på varandra som oftast var väldigt kul men även lite läskigt från bådas håll.

Det hann inte bli någon lunch innan fikat så på väg hem var vi superhungriga båda två. Vi beställde pizza på bussen som var lagom klara när vi kom fram. Vi var hemma först strax innan halv sex så det fick bli både lunch och middag idag. Efter vi ätit upp och sett straffdramat som pågick i vm åttondelsfinalen så började jag laga mat. Baconinlindad kyckling med kroketter som stod i ugnen medan jag duschade. Behövde ju matlådor till i morgon, därför vi behövde laga mat även fast vi ätit pizza.

Min stora bäbis

Nu är maten klar, nästa match har börjat på tvn och det är återigen bara åtta timmar tills larmet ringer, alltså dags för att sova. Har inget speciellt planerat inför i morgon förutom att Zorro kommer hem igen, ska försöka hitta min kalender och skriva in allt som är planerat för har ingen bra koll längre känns det som.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer