Firar 25 år på jorden!

Fest, Födelsedag

Lördagen den 13 april 2019 betyder att den här lilla tjejen fyller 25 hela år. Jag har haft åldersnoja inför nästan alla andra födelsedagar jag haft men i år så kände jag bara att jag kommer med största sannolikhet att må bättre som 30 åring än jag gjorde när jag va 20 så det känns inte så farligt ändå. Eftersom jag är så nära att bli klar med en femårig utbildning så skulle jag verkligen inte vilja hoppa tillbaka till början och göra om allt igen! Men det var inte det här inlägget skulle handla om utan kvällen jag firade.

Det började med en icke så rolig förmiddag men kom ut från tentan efter bara två och en halv timme ändå. Tog bilen jag lånat av pappa och åkte raka vägen ut till Långhundra. Först ett stopp hos mamma för att hälsa på henne och katterna vi lämnat där över helgen. Sen ut till pappa där festen skulle hållas.

Från klockan fyra och framåt var alla välkomna, Ola, Anna, Albert och Filip var redan ute och hjälpte mig förbereda. Sanna och Nils kom strax efter fyra och resten droppade in allt eftersom. Det hela började med en rundtur på gården, hälsade på kossorna och de nya kalvarna, kollade på traktorerna, gamla som nya. När vi väntade in de sista eftersläntarna innan maten kunde serveras så spelades det kubb och steggolf.

Vi åt hamburgare till middag och sedan fortsatte hela kvällen uppe på logen. Pappa hade köpt in ett pingisbord som blev väldigt populärt. Allt eftersom åkte folk med bil hem tills vi bara var en liten skara som sov över. Jag filmade en del under kvällen och ställde kameran framme så alla fick fota och filma som de ville. Blev en hel del så kanske kommer kunna klippa ihop en liten film om det någon vacker dag.

Vill tacka alla så väldigt mycket för den trevliga kvällen och alla presenter man fick. Tack till förberedningsteamet och Anna som stannade kvar och hjälpte till med städningen. Kunde inte önskar mig ett så bättre sätt att fira 25 på. Puss på er! ❤

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

Albert
,
Tack själv för en superkväll!
MarikaEdith
MarikaEdith,