Firar semester

I fredags gjorde jag sista dagen på Aga för sommaren, detsamma gällde för Sofie fast inte på Aga då utan Uppsala vatten. Vi firade detta med att dra ut till Härjarö och campa! Förra helgen blev jag sugen på att tälta så vi bestämde att vi skulle göra det för att fira semestern. Grabbarna blev såklart meddragna de med.

Sofie och Christopher fick det fina flashiga tältet till höger och jag och Ola fick det mer rutinerade tältet till vänster.

Vi drack bubbel, åt snacks, spelade kort, sjöng och dansade (bara jag och Sofie som dansade dock om man kan kalla det dans) och snackade skit som vanligt. Blev ändå en ganska tidig läggning då solen gick ner och krypen kom fram.

Ola drog tidigt på morgonen för att spela paddel. När mullrande drog igång och molnen började rulla in så började jag packa ihop mitt tält. Lyckades precis innan skyregnet kom, inte det andra tältet dock så det packade vi i hop när regnet ösade ner. Lyckad kväll ändå, synd att man prickade in nästan enda regndagen på hela sommaren bara....

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer