Fiskspa med familjen

I tisdags bjöd mamma på en helkväll i Uppsala. Hon hade fått presentkort från hennes 50årsdag som behövde användas och bjöd då med alla barnen på fiskspa och middag vid ån.

Det började med att man fick dricka och fot bad innan vi fick sätta oss med fötterna bland fiskarna. De äter på hudcellerna och får bort gammal hud men även bidrar med läkande och återfuktande effekter. Jag har aldrig varit på ett officiellt fiskspa förut men i Australien så var vi i en sjö där de fanns naturligt och när man stod stilla i badet så kom de och gnagde och då var det mycket mer än bara fötterna som var i!

Efter spat blev det middag på båthuset/hamnpaviljonen precis vid ån. Ola kom även och gjorde oss sällskap vid middagen efter att ha varit och spelat discgolf med några vänner. Vi alla valde faktiskt helt olika rätter och var mycket nöjda.

Vi trodde inte vi skulle orka med efterrätt, speciellt inte jag men vi alla var sugna när maten hade lagt sig. Mamma skulle sen iväg och jobba natt så vi åkte hemåt strax efter åtta. Resten av kvällen spenderades som vanligt på balkong med massa kortspel och Jessica var med såklart.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer