Fixat till lägenheten och mig själv

Lägenhet, Middag, Dusch, Spel

Igår var en riktigt vilodag så vi städade inget alls efter förfesten vi haft. Så därför tog jag tag lite med det idag och vek tvätten vi tvättade i fredags medan Ola spelade. Vid två kom jag på att lunch kanske är en bra idé så jag gjorde ordning skinkan vi hade kvar till en ost och skinksås. Vi hade bara lite makaroner kvar i det öppnade paketet så jag blandade med broccoli också. Blev supergott och även över till matlådor så vi behöver bara laga middag till ikväll sen.

Efter vi ätit tyckte jag att jag förtjänade att få ta hand om mig själv lite också. Så jag duschade, gjorde ansiktsmask, noppade ögonbrynen och smörjde in mig med body lotion. Jag orkar nämligen sällan noppa ögonbrynen ordentligt utan brukar bara göra lite snabbt innan jag går ut så det var skönt att få göra det snyggt och bra.

Nu är klockan runt fyra och jag kan inte riktigt komma på vad jag vill göra. Borde plugga lite men är inte riktigt på humör men vet inte vad annars jag skulle göra heller. Kommer nog kanske spela nått game lol och sen mysa till film. Har bara en föreläsning i morgon så kan plugga massa då istället. Föredrar oftast att plugga själv och Ola går längre än mig i morgon så då får jag lite tid för mig själv.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer