Fjärde jobbdagen på fyra timmars sömn

Kattunge, Fotboll, Jobb

I natt var Zorro riktigt jobbig. Inte nog med att vi kom hem sent från matchen och bara skulle få sju timmars sömn när jag gick och la mig så tror jag inte jag sov någonting efter klockan två tack vare den rackaren. Han är nog inte van att vi är borta på heltidsjobb så han sover bara bort hela dagen och kan sen inte alls sova på natten. Var därför riktigt seg under dagen. Orkade inte med frukosten på morgonen ör jag va för trött och mådde illa så blev ndet macka på första fikarasten istället.

Linjen på busskuren som är i perfekt höjd så man inte ser när bussen kommer...

Började jobbet med en utbildning som jag knappt behövde. Var för ett program som hela området använder men jag behöver bara använda typ en länk i hela programmet så. Sen blev det läsning för mig. Var så trött att jag inte vågade mig på att göra saker då det krävs mycket noggrannhet. Efter lunch började jag göra praktiska saker med och gissa vad tiden gick. Klockan rör sig så långsamt när man läser. Men nu är jag på väg hem igen, missade bussen på minuten så blev att vänta på nästa. Är ju bara 15 min emellan dem så inte så farligt men hade ju varit skönt att komma hem 15 min tidigare.

Han är ju så söt att det är svårt att vara arg på honom.

Jag kände att jag inte orkade med träningen ikväll efter den natt jag haft och senare så ställde de in den ändå för att det var för få som kunde. Hade ju match igår och match igen på söndag så vi behöver kanske vila ändå. Men det betyder att jag är ledig ikväll. Efter att jag tagit igen lite sömn och lagar mat kanske jag hinner med att fortsätta min helguppdatering. Är ju snart helg igen!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer