Flygning hem den 11 september

Semester, Whisky

Nu är vi på flygplatsen igen efter tre härliga dagar i Skottland. Ola och Lasse skulle in i sas lounge men det visade sig att de inte hade någon här. Lite tråkigt men Ola har inget emot att gå runt extra på taxfree istället. Det här med provsmaka är något Ola älskar att göra så innan vi knappt var inne så blev det flera smakprover av whisky och ett nytt köp.

Det blev en liten frukost på ett sushi ställe, lite oklart med beställningen. maten åker runt på ett band och man plockar det man vill ha men vi beställde från frukostmenyn så det blev serverat till oss förutom de jag beställde som såklart åkte runt på bandet, vilket jag inte visste och han inte upplyste oss om. Så jag satt snällt och väntade medan de andra åt upp sen kom han fram och frågade om jag fått min mat och först då fattade vi att jag skulle ha plockat den själv. Fick iaf mat till slut. Eller snarare efterrätt då det var pannkakor med choklad emellan.

Ola och hans föräldrar har nu gått tillbaka till taxfreen och jag sitter nära gaten och tänkte läsa lite men blev lite bloggande först. Lite märkligt att vara ute och flyga den 11 september, Angelica ska också flyga hem idag fast från Spanien.

Hittills har det blivit tre nya whiskys för Ola men som sagt är han i taxfree nu utan mig så får se hur många han kommer tillbaka med 😂

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer