Flyttar från Uppsala!

Lägenhet

Efter två och ett halvt år i en studentlägenhet på 40 kvm ska vi äntligen flytta! Och vi ska inte bara flytta ur studentlägenheten, vi ska även lämna Uppsala. Men låt oss backa tillbaka lite, har ju inte uppdaterat på ett tag så det kanske fallit mellan stolarna att vi börjat jobba på Syntronics i Stockholm där vi jobbat som konsulter. Jag fick uppdrag hos Ericsson och Ola började veckopendla till Linköping och Syntronics kontor där. För nån månad sen så bestämde vi oss att flytta till Linköping och vi har hittat en lägenhet vi ska hyra i andra hand. Vi flyttar från 40 kvm till 76 kvm och bäst av allt, den har diskmaskin! Nedan kan ni se lite bilder på hur den ser ut, vi flyttar om mindre än två veckor, den 15:de maj. Längtar!

Japp, det är ett badkar ni ser och vi kommer även ha två toaletter och balkong, vem visste att livet är så mycket bättre när man faktiskt tjänar pengar?

Vi har skrivit kontrakt på ett halvår och sen en månads uppsägningstid till ett år som är maxhyrestiden. Sen behöver vi bestämt oss för om vi vill bo kvar och köpa lägenhet där nere eller flytta tillbaka till Uppsala igen, eller nån helt annanstans. Mycket spännande som ligger framför oss nu.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer