Flyttar in hos mormor

Kattunge, Lägenhet

Sista dagen ute i sommarstugan och vi passade på att lufta katterna igen. Vi flyttade sen in i en lägenhet så det här var sista chansen för dom att få vara ute i trädgården. Vi var ute i över en timme med dem och det var så mysigt!

Trixie blev dock väldigt rädd när några gick förbi på vägen utanför och en kvart senare när vi skulle ta in dem fick hon megapanik från ingenstans och rev upp ett stort hack i min handflata... Stackars liten, men annars så gick allt bra.

Sen packade vi allt ut i bilen och jag spenderade typ en timme med att dammsuga ur gäststugan vi bott i (som är ett rum) för att få bort allt katthår. Det finns kattallergiker i familjen så viktigt att få bort det mesta, hoppas jag lyckades. Sen tog det en timme till Knivsta där vi ska låna mormors lägenhet i lite över två veckor.

Mamma och mormor plockade bort allt som inte är kattvänligt in i gästrummet och kontoret som ska hållas stängda sen lät vi de härja fritt. De anpassade sig väldigt bra och båda har blivit duktigare på att inte klättra eller leka med fel saker. Är nog åldern som hjälpt till lite men det känns tryggare att ha dem hemma hos andra nu. Vi åt mat tillsammans och sen åkte vi ut till Långhundra för att lämna mormor i hennes stuga och kolla på herrarnas match. Mamma, Angelica och Ottilia kollade med oss och efter en stund kom pappa också.

På kvällen skulle vi sitta en halvtimme på en ny bar i Knivsta men den var visst stängd. Satte oss på en bredvid och slutade med att vi åkte hem vid ett även fast de egentligen stängde vid tio. Så kan det gå!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer