Flyttlasset rullar!

Lägenhet

I fredags morse kom pappa och Helena med bilar och den största släpkärran OKQ8 hyr ut. Mamma och Bosse kom även förbi med soffan på deras flak som vi skulle få av dem. Vi hade packat ner allt i lådor så det var bara att börja bära in allt.

Pappa hade sagt hela tiden att släpen är större än man tror och allt i våran 40kvm lägenhet borde gå in i släpet och flaket på hans bil. Ola har dock hela tiden varit skeptisk på om det skulle gå. När vi stod i lägenheten och såg alla grejer så kändes det inte som att det skulle gå men när man gick ner till släpet och såg allt som hittills gått in så kändes det som att det skulle gå. Så varje gång man gick upp i lägenheten så trodde man att det inte skulle gå och varje gång man gick ner igen så ändrade man åsikt 😅

Det tog nästan tre timmar att packa in allt i bilar och släp men allt gick in! Det var hur fint väder som helst när vi packade in allt vilket verkligen var skönt men jag tror vi tog ut det i förskott. Lagom till att vi kom in i Linköping så började det droppa från himlen så det regnade när vi packade ur allt.

Det gick väldigt mycket snabbare att flytta allt när det bara var en halv trappa istället för två, man inte behövde tänka på hur man packade utan bara ställa in allt där det får plats och det regnade så folk sprang fram och tillbaka. Jag och Jessica var inne och tog emot allt så man inte skulle behöva ta av och på skorna. Men mest för att vi skulle slippa regnet. Kommer snart skriva ihop ett inlägg och lägga upp bilder på hur lägenheten ser ut.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

moaelins
moaelins,
Åh vad mysigt ❤️
nouw.com/moaelins
MarikaEdith
MarikaEdith,
Älskar att flytta! 🧡
nouw.com/marikaedith