Födelsedagsfika

Födelsedag

Idag har det varit fika i fokus. När vi gick upp så började jag med att röra ihop en kladdkakssmet och lät den stå i ugnen medan jag duschade. Strax efter elva kom första fikagästerna, pappa, Helena, Malle, farmor, farfar, Eva och Erik. Ola fick presenter, bl.a. en ny dammsugare och ett nytt sällskapsspel, och vi fikade i ungefär två timmar.

En timmes paus med städning och lunch innan nästa gäng kom. Mamma med en från jobbet, Angelica, Jessica, Charlie och Rikard. Ola fick presentkort på Ikea och lite annat smått och gott. Så vi får köra en runda på Ikea och köpa nya glas, kaffekoppar, lakan och annat som vi skulle behöva.

Vi hade bakat två olika sorters kakor i fredags och så kladdkaka nu på morgonen. Zorro och Trixie var väldigt intresserade av paketen men framförallt paketsnören. Vi hann se aik-matchen innan sista lämnade. Nu är klockan snart middag och Ola ska iväg och spela pingis och jag ska laga mat. Brukar vara jag som är iväg på träning och han som får laga mat. I morgon är det måndag igen, inte alls taggad faktiskt.

Ha det bäst!

//Marika

  • Födelsedag
  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer