Födelsedagsfirande

Födelsedag

Förra veckan hade vi en väldigt trevlig fredag. Annie fyllde år ett par dagar innan och vi bokade dejt på fredagen för att fira. Det blev bowling på Strandgatan två vilket var väldigt länge sen man gjorde. Beställde in en hel cava som vi fick i oss under spelets gång. Så otroligt kul det var och den timmen gick så himla fort.

Vi fortsatte med middag på övervåningen. Träffade två väldigt härliga servitriser och åt mycket god mat. Blev en bartendens val på drink så länge den var sur bestämde Annie. Det är så synd men ändå förståeligt att restaurangerna slutar servera vid åtta.

Så vi gjorde det bästa av saken och beställde in en hel radda shots innan vi tog en lång promenad hem till Annie där jag fick skjuts hem. Var hemma vid strax efter nio och insåg att jag glömt mobilen i Annies bil. Den skulle jag återfå först dagen efter och det är där jag är inloggad på alla konton som Netflix, Disney + och liknande. Ola var i Norrköping på whisky kväll med kollegor så hade inget att underhålla mig med. Jag spenderade därför hela kvällen med att ringa upp folk på Facebook via datorn 😅 Blev en del roliga samtal innan jag somnade till YouTube där Ola hittade mig när han kom hem långt in på natten.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer