Födelsedagsfirande a la Hammarstedt

Fotboll, Gäster, Kattunge, Fest

Det blev en lång och väldigt rolig lördagskväll. Vi kollade på matchen (vinst med 8-0, helt sjukt!) och beställde pizza. Fler droppade in allt eftersom och vi blev ganska många till slut. När de andra drog ut så bestämde Ola och jag att vi skulle åka hem, Olas släkt skulle komma över för att fira honom och hans systerdotter dagen efter. Dock så fick vi skjuts hem av Daniel som varit på matchen och när vi kom till hummelsta blev det lite fler drinkar med Daniel.

Jag var inte riktigt på topp på söndagen när släkten kom över. Men det var trevligt att få se alla även om jag inte riktigt kunde äta något av det som serverades. Jag är ändå inte så förtjust i smörgåstårta men lyckades få ner en macka i alla fall. Sen blev det en lång och jobbig biltur hem till Uppsala men det var det värt när vi fick träffa Zorro igen.

Han verkar ha klarat sig bra fast han var utan oss i ett helt dygn. Vår snälla klasskompis och granne Valter har varit förbi och matat honom medan vi var borta. Han första natt ensam i lägenheten hade gått bra men han var extra gosig när vi kom hem, tror han saknat oss lite.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer