Födelsedagsfirande och musikquiz

Födelsedag

Morgonen började med tredje kladdkakebaket på en och en halv vecka. Jag är ju expert vid det här laget. Klockan elva dök Olas familj upp för lite födelsedagsfirande. Massa god fika och fina presenter blev det. Fick två halsband, fyra örhängen, skipbo och lite annat fint. Skipbo har vi redan använt flitigt idag.

När Olas familj åkt så hade vi fortfarande massa fika kvar. Vi är så dåliga på att fika så vi ringde till alla som bodde i närheten och tvingade hit dem på fika. Emil, Albert + 2, Sanna och Filip med Måns. Biskvierna tog slut men har fortfarande lit kladdkaka och oändligt med kakor kvar. Vi spelade lite skipbo och sen gick vi ut och njöt av det fina vädret.

Vi hade bokat in att gå på Quiz på en bar nära där Sanna bor så vid innan fem cyklade vi dit. Gick ju sådär på quizet men åt god kebab som vi beställde direkt när vi kom dit och åt upp i ett enda svep. Superhungriga då vi bara ätit kladdkaka till lunch. Sen cyklade vi tillbaka hem med ett snabbt stopp hos Sanna för att mata katt.

Nu sitter vi hemma och spelar skipbo igen. Jag börjar bli trött och har jobb i morgon så de kommer nog inte stanna så lönge, övertalade dock Emil att köpa en Cola åt mig så kommer ta ett tag innan jag kan sova.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

ayyah
ayyah,
så roligt!
nouw.com/ayyah