Födelsedagsfirande och storstädning

Födelsedag

Vi ställde klockan tidigt för att hinna upp och städa våran kaoslägenhet innan vi skulle åka iväg. En timme innan klockan ringde så väckte Zorro oss så kom upp tidigare än planerat. Vi hann med att äta frukost, städa undan mycket och torka av ytor innan klockan blev halv tolv och vi skulle iväg till bussen. Det var dags att fira Olas syster Fridas födelsedag ute i Enköping. Var länge sen vi satt på en buss till Enköping då vi bara åkt bil på senaste. Skönt på ett sätt då vi kunde kolla på serier hela vägen men blev då även lite åksjuk både på grund av att vi kollade i mobilen hela resan och för att jag inte riktigt kunde kolla ut på vägen när det behövdes. men det gick bra ändå. Olas mamma hade varit snäll och kört förbi donken så vi kunde få i oss någon form av lunch. Vi åkte ju hemifrån vid halv tolv så hann inte äta innan och skulle inte vara hemma förrän halv fyra så efter funkar inte heller. På något sätt fick hon en extra happy meal med nuggets så vi fick mer lunch än vi planerade.

Lite gott fika fick man ner även fast magen var proppfull och då kom matkoman. Fick bäbismysa med Olas systerson, Theo, han är ju bara för söt och go. Kan sitta upp själv nu stora pojken! Sen blev det en lång busstur hem där Ola lyckades somna två gånger. Jag var själv helt slut också men kan inte sova på bussar. Tänkte göra en riktig storstädning idag inför i morgon och våren och så vidare men när vi kom hem orkade jag inte annat än att halvsova i soffan. När Ola drog iväg på Herrmiddag försökte jag på mig att städa lite. Tänkte börja med disken men våran diskho rinner ur så otroligt långsamt på senaste tiden så tog tag i att rensa rören istället. Handfatet i köket och badrummet fick sig en omgång och duschen hade jag faktiskt rensat innan vi åkte till Enköping.

Efter det orkade jag inte riktigt göra så mycket mer så disken står fortfarande orörd. Sitter nu och försöker få energi till att göra någon slags middag och sen ta tag i städningen igen för dammsuga MÅSTE göras innan alla kommer i morgon. Önska mig lycka till.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer