Födelsedagspresenten har anlänt!

Fotboll, Födelsedag

Jag berättade tidigare om att Ola och jag tillsammans beställt min födelsedagspresent från honom. I måndags fick han smset om att paketet kommit fram! Det jag fick av honom är en smart watch, Samsung watch Active som släpptes den 22 mars. Eftersom vi beställde innan 22 mars ska det även medfölja en trådlös powerbank men den måste man, med ett nummer från lådan, kräva ut själv så de måste vi komma ihåg att göra snart. Den funkar bra och gör det mesta man vill att den ska, tog ett litet tag att få igång den bara. Och den är lite jobbig som säger åt en att röra på sig en gång i timmen 😂 Har inte kommit på hur jag stänger av det än.

I tisdags hoppade vi träningen och hade Taco-Taktik-Tisdag istället. Vår nya tränare har satt ihop ett 30 sidor kompendie om hur vi ska klara av division tre i år och det var typ det han gick igenom. Medan vi satt och tryckte i oss tacos. Det var rätt nice ändå och man kom hem tidigare än en vanlig träningsdag.

Idag är det torsdag och träning på riktigt. Första träningen med klockan så får se hur det går, jag brukar aldrig använda klocka så har varit lite ovant, kan tänka mig att den märks mer när man springer också. Men det ska bli spännande!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer