Förberedelser för helgens 23 jobbtimmar

Jobb

Då var det dags för jobbhelg. Den här helgen är faktiskt första gången som jag jobbar hela helgen, har alltid blivit tvungen att byta bort söndagen pga match eller tentor. Eftersom det gått så bra i projektet och på tentorna och allt just nu så känns det ändå helt okej att koppla bort det i 48 timmar och koncentrera mig fullt på jobbet istället. 11,5 timmars jobbpass betyder både lunch och middag på jobbet så de nästkommande fyra måltiderna (förutom frukost) behöver jag matlådor till. Ola har dragit till Enköping för helgen så jag passade på att laga alla matlådor igår.

Vi hade redan lite köttfärssås kvar som jag bara behövde koka pasta till så det var två måltider ganska lätt fixat. Eftersom det bara är jag som ska äta passade jag på att göra blodpuddingen som legat i frysen ett tag nu. Ola äter ju inte blodpudding så gör det bara när jag ska äta själv men det händer ju inte så ofta. Om det är någon som vet hur man skär blodpudding på något bra sätt utan att allt fastnar på kniven och de bara faller sönder? Tips mottages tacksamt.

Det blev middag igår och en och en halv matlåda på det. Den halva matlådan är perfekt då jag på söndag börjat två timmar tidigare och slutar två timmar tidigare så jag hinner på farsdagmiddag. Skulle inte klara mig från tolv till sju utan att äta så en halv matlåda vid fem är ju precis lagom för att sen äta på restaurang efter sju.

Nu ska jag gå upp och göra mig i ordning för att snart cykla iväg till jobbet och börja första passet. Får se om jag hinner blogga något mer innan måndag.

Ha det bäst!

//Marika

  • Jobb
  • Nära S:t Johannesgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer