Förberedelser inför 25års firande

Fest

Det blev en hektisk dag för Olas firande. Jag hade fixat en liten överraskningsfest som kanske inte var en jättesurprise men ändå. Ola skulle till Enköping under dagen för att fira han och hans systerdotter, jag hade match och kunde därför inte följa med. Jag gjorde planer för att möta mamma på Ica Årsta och handla inför festen och skulle inte komma tillbaka förrän Ola åkt med bussen. Kände att jag behövde göra något på morgonen med och inte träffa honom först på kvällen. Sprang därför till Ica och köpte croissant och bulle som han kunde äta till frukost. Var ganska ensam på Ica sådär klockan sju på en lördagsmorgon.

Buss till Årsta, möta upp mamma och så började stressen och taggen. Mat till 30 pers skulle ordnas och allt jag hade förberett var typ pasta sallad och kanske nån paj? Tur att mamma är bästa improviseraren så det gick galant ändå. Det blev pastasallad med salladen uppdelad så man kunde få lägga i vad man vill ha själv, pasta med tonfisk och pasta med kyckling fanns att tillföra till grönsakerna. Utöver det blev det en vegetarisk paj med tomat, broccoli och zucchini och en ost och skinkpaj. Till lokalen börja med pajerna, dra till Ikea och ÖB för att köpa saker som saknades sen tillbaka till lokalen. När vi kom tillbaka hade Emil och Albert tagit sig dit, jag lämnade över arbetet på dem och drog till matchen som jag skrivit om i ett tidigare inlägg.

Var borta mellan halv tolv och halv fem på matchen och sen var det direkt tillbaka till lokalen för att kolla hur det gick. Anna hade anlänt och de hade fixat superfint, tyvärr så tog jag noll bilder under hela kvällen men har några som jag kommer dela med mig av i nästa inlägg som handlar om själva festen.

Ha det bäst!

//Marika

  • Fest
  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer